12 Ekim 2015 Pazartesi

Diadermine Cilt Arındırıcı Peeling



cilt arındırıcı peeling


Merhabalar bugün sizlere içeriğinde deniz kumu tanecikleri,beyaz çay ve ginseng özleri bulunduran Diadermine cilt arındırıcı peelinginden bahsedeceğim.


Diadermine genel olarak çok sevdiğim,memnun kaldığım bir marka.Bu markanın siyah noktalar için bantlarını kullanıp çok memnun kaldım siyah nokta bantlarının da yazısı daha sonralardan blogumda olacak:)

Diadermine'in cilt arındırıcı peelingi her peeling ürününde olduğu gibi cildi ölü derilerden arındırmayı vaat ediyor.İçeriğinde deniz kumu tanecikleri olduğundan çok çok hafif bir peeling yapmanızı sağlıyor özellikle hassas bir cildiniz varsa cildinizi asla yormayacak,yıpratmayacak bir peeling olduğunu söyleyebilirim.






Şurada yazdığım Yves Rocher'nin kayısı çekirdeği tanecikli peelinginden sonra en sevdiğim peeling oldu kendileri.İkisini karşılaştırırsak Yves Rocher'nin peelinginin tanecikleri bu peelinge göre çok daha iri.Diadermine'in kum gibi tanecikleri var ve daha hafif peeling yapmanızı sağlıyor.

Diadermine peeling her cilt tipine uygun.
Uygulamasına geçersek her peeling ürününde olduğu gibi size yetecek kadar ürün alıp nemli cildinize nazikçe masaj yaparak sürün ve daha sonrasında bol su ile durulayın.





Peeling uygularken çok sert masaj yapmayın,peeling ürünleri granüllüdür ve cildinizi tahriş edebilir.
Sivilceli cildiniz varsa peeling yapmamanızı tavsiye ederim aksi takdirde sivilceleri patlatabilir,iz oluşumuna neden olabilirsiniz.
Cilt tipinizi iyi tanıyın size uygun olmayan ürünleri tercih etmeyin.



0 yorum:

Yorum Gönder